07.01.2013

Sclipire de moment partea a 9-a: Un nou început de an!

Buna fetelor și un mare și călduros la mulți ani.
Oficial a mai trecut un an, a trecut și apocalipsa însă nu am simțit când a venit. Cică și-a programat altăapocalipsă apariția pe 28 august 2013, însă de data asta nu mai cred nimic. Dacă nici doctorul ăla ”expert” în calcule astronomice care a câștigat mii de dolari pe spatele ”credincioșilor” sau calendarul mayașilor nu a reușit să prezică marele eveniment de terminare a vieții pe pământ, nu cred că nici preotul rus, Rasputin nu va face mare diferența față de predecesorii săi. Între timp am aflat că acest preot nu era în deplinătatea calităților sale mintale.
Așa și să trecem la lucruri mai serioase, dar acest subiect chiar m-a scos din sărite, și în plus am mai văzut un documentar despre nițte persoane la fel de debile care și-au făcut provizii pentru un eventual eveniment de această natura. Aceștia dețineau într-o singură cămara mâncare pentru 8 persoane timp de 3 ani și gândiți-vă că mai au alte 3 cămări mai mari. În plus mai predau și cursuri de autoapărare, iar cei 2 soți se comportă în casa lor ca și cum ar fi într-o baza militara și mai au și adepți care îi urmează.
Am zis că nu mai vorbesc despre asta dar văd că am mai găsit încă un subiect.
Sărbătorile din acest an au fost pline de farmec ca de fiecare dată în această perioadă. Îmi plac toate tradițiile care se țin în prejma acestor zile, bunătatea și ospitalitatea oamenilor.
Crăciunul l-am făcut în familie și un pic în oraș. iar Revelionul l-am făcut clar printre prieteni.
În noul an nu îmi doresc decât sănătate, iubire și să mi se îndeplinească toate dorințele ceea ce vă doresc și vouă.
Pupici și până data viitoare feriți-vă de frig!!!!

Disqus for kisstyna