25.09.2011

NOTD:Purple with a black ribbon

Buna fetelor,
Dupa cum ati citit si in titlul postarii am introdus o noua categorie NOTD(nail of the day) si in cadrul acesteia am sa postez modele de manichiuri, all about nail polish si alte lucruri care se mai inscriu in aceasta categorie.
Zilele astea m-am gandit sa imi fac un model mai dragut pe unghii si dupa cateva tutoriale pe care ,e-am urmarit pe bloguri si pe youtube am decis ca o fundita cu buline ar fi perfecta.
Am facut un colaj cu etapele pe care le-am urmat in cerarea modelului si pentru a putea explica mai bine ceea ce am facut.

Imaginea 1: Ceea ce am folosit:
-pentru baza de culoare a unghiilor Chissa nail polish n158;
-pentru fundita si trasarea liniitor Orkide artist n09;
-pentru bulinele de pe fundita Golden Rose n219;
-top coat Golden Rose n01.

Imaginea 2: Ca in orice manichiura unghiile trebuie safie curatate, fara pic de oja. Nu am sa zic nimic despre curatare deoarece cred ca fiecare dintre noi, fetele si nu numai, avem un ritual de curatare a unghiilor.

Imaginea 3: Am aplicat 2 straturi de oja Chissa nail polish n158 .

Imaginea 4: Am pus un strop de oja neagra Orkide artist n09 pentru a marca centrul de unde va porni modelul.

Imaginea 5: Am trasat liniile care defineasc forma fundei, acest pas necesita un pic de atentie si antrenament, daca nu va iese din prima nu va ingrijorati cu timpul indemanarea voastra o sa fie din ce in ce mai buna ;) .

Imaginile 7 si 8: Pentru ca modelul sa fie si ma cute, am adaugat peste modelul fundei niste buline cu oja Golden Rose n219 si pe deaupra am aplicat top coat(eu ii zic lac de unghii , mi se pare mai buna denumirea aceasta.)

Pana data viitoare, pupici:*:*:*

Pentru orice intrebare sau sugestie, va astept sa imi scrieti in sectiunea Disqus si am sa incerc sa raspund tuturor celor care mi se adreseaza.

Disqus for kisstyna