17.08.2011

My Wishlist

Nici nu imi vine sa cred ca deja mai este un pic din vara si pleaca de la noi, iar eu nici nu am fost la mare, decat de 1 mai cand a fost o vreme urata tare, frig si vant de am paralizat de frig pe plaja, dar asta este. Cel putin nu le poti avea pe toate nu?
Am fost la munte si as fi vreut sa mai stau inca pe atat cat am stat.
Insa vine toamna, scoala(ultimul am de facultate, doamne se termina si ea, nici nu stiu cand a trecut timpul), si ma gandesc cu ce sa ma mai imbrac, problema din totdeauna a fetelor si nici nu cred ca va disparea vreodata.
Pana acum mi-am achizitionat 2 hainute dragute, o pereche de jeans cu elastic sus, pentru ca sincer urasc sa mai am curea care sa imi tina pantalonii pentru simplu fapt ca la bluzele mulate se vede urat si o bluza pe care am vazut-o la Cropp Town anul trecut in iarna si din cauza scorului prea ridicat nu m-am apropiat de ea, si totusi am pus gheruta pe ea, ha ha ha.
Jeansi sunt negrii iar bluza care este mai mult rochita este mov.
Daca fac un recensamant in dulapul meu, am sa vad ca am 2 perechi de cisme pana peste genunchi si unele mai scurte, dar astea nu se pun pentru ca sunt mai mult de iarna.
Asa ca uite cam ce as mai vrea:

Geci/Sacouri






Incaltaminte



Make-up
Cred ca ar mai fi si altele dar acum nu imi vvin in minte , cred din cauza ca inca mai este ceva soare afara.
Pana data viitoare, kiss you!!!

Disqus for kisstyna