20.04.2012

Review: Latest Products Used

Bună fetelor,

Astăzi am decis să postez despre ultimele produse pe care le-am folosit în ultimele câteva luni, asta pentru a fi sigură de rezultatele pe care le obţin.

Flomar Prettz Compact Blush On este ceea ce am folosit în ultimele câteva luni şi pot să vă spun că îşi face treaba excelent. Ceea ce trebuie să ştiţi depre el, este că nu are numai un blush roz foarte subtil în momentul aplicării sale pe pomeţi şi mai are şi un contur mat care se comportă la fel de bine ca şi blush-ul. 
Elf Eyelid Primer cred că îl ştiţi deja pentru că s-a tot vorbit depre el pe diferite bloguri, acum pot să confirm şi eu calitatea lui, ma simt incredibil când vin acasă seara din oraş iar machiajul arată aproape la fel de bine ca şi în momentul în care l-am facut, dar cu putine retuşuri devine perfect.
Aceste pesule mi-au dat câteva dureri de cap pentru că nu sunt la calitatea care mă aşteptam eu să fie. Le-am comandat de pe Okazii, iar în poze arătau excelent, când am început să mă machiez cu ele am constatat cu stupoare că le cădea firele. Am reuşit eu să le controlez dar tot nu mă satisfac, plus că are câteva pensule care sunt de 2 3 ori. Hate that.
Cel mai mult aţ dori să ajung să îmi iau un set Make me Up de la Sigma şi pesula F84 tot de la Sigma. Sper măcar pesula să mi-o achiziţionez. O am deja pe F 45 şi sunt mega încăntată de ea, asa da pensulă.

Până data viitoare când o sa fac poze ca să va mai arăt ce miăam mai luat în materie de produse sau orice altceva vă pupăces.

Disqus for kisstyna