10.12.2011

Holiday inspired make-up: Golden sparkles


Buna fetelor,
Iata ca am revenit pe blog cu o postare care are ca tematica sarbatorile care bat la usa.
Ador perioada asta cu tot ceea ce implica ea. Imi place graba pe care oamenii o au la cuparaturi, indecizia in alegerea cadourilor, dar mai presus de toate imi place ca aceasta perioada aduna toata familia in aceeasi casa.
Sarbatorile vor fi diferite anul asta pentru ca il am pe Bubu langa mine :X si chiar daca o sa ma decid iar pe ultima suta de metri unde ma duc sa petrec Craciunul, respectiv Revelionul este mai putin inportant.
Si pentru ca in perioada asta am muncit(am facut hostess pentru cei de la Hieneken) si cum trebuia sa fiu machiata si aranjata seara de seara, am inceput sa imi dau frau liber imaginatiei.
Ceea ce a iesit se revede in imaginile de mai jos si stiu ca sunt putine dar nu m-a satisfacut calitatea pozelor, dar promit ca o sa mai lucrez la partea tehnica.
Machiajul este o combinatie de auriu, maro-ciocolatiu si verde-turcoize. Pentru ca acum am de unde alege deoarece mi-am facut cadou de mos Nicolae o paleta de 120 de culori din aia cum au mai toate bloggeritele mele favorite:X.
Ceea ce imi mai lipseste este un set de pensule, dar poate mosu este generos si mi le aduce pentru ca promit sa fiu cuminte.


Lista produselor:

Pentru fata:
-fond de ten Oriflame- Giordani Gold Natural beige
-pudra Golden Rose n 03
-bronzer Farmasi n03
-concelear Avon light.

Pentru ochi:
-paleta de 120 de culori Fraulein.

Pentru buze:
-balsam cutiuta cu minuni Oriflame pink version.

Atat pentru astazi dragele mele, sper ca v-a placut. Tot ce va urez este sa fiti cuminti ca mosul sa va aduca daruri multe.

Pentru sugestii si intrebari va astept la sectiunea Disqus.

Disqus for kisstyna