30.07.2012

TAG: Tuesday morning tag

Bună fetelor
În sfârşit reuşesc şi eu să intru pe blog să mai postez ceva, nu că nu aş avea timp, dar de la căldura asta parcă mi-e lene să şi să tastez.
Astăzi m-am decis să fac un tag pe care l-am văzut pe blogul lui Amarixe, care de altfel are si un canal pe Youtube Amarixe şi AllisonVlogs. Şi pot să spun că o iubesc pentru felul în care abordează unele probleme legate de beauty şi nu numai.
Şi să terminăm cu vorbăria şi să trecem la treaba.

1. Dispoziţie: Bună, mă cam plictisesc ce-i drept, sunt învăţată cu zilele în care nu am timp să respir.

2. Porţi vreo bijuterie pe care nu ai dat-o deloc jos? Pot să spun că da. Cerceii, dar îi scot noaptea pentru că mă deranjează tija. În rest de  când i-am cumpărat numai pe ei îi port pentru că au strasuri şi sunt din argint. Love them!

3.  Dacă ai avea posibilitatea de a avea un an la dispoziţie în care să poţi face ce vrei (fără limită financiară), cum l-ai petrece? Nu ştiu cum să spun dar mi s-a adus mingea la fileu. Of doamne ce aş face, ce aş face. Aş călători prin lumea largă şi aş sta la cele mai frumoase hoteluri. Câteva destinaţii în care aş dori să ajung sunt Dubai, New York, Los Angeles, Londra, Viena, Paris, Sidney, Tokyo, Roma, Sicilia, Noua Zeelandă, şi aş vizita toată ţara noastră şi l-aş lua şi pe Bubu cu mine.

4. Oja pe care o porţi acum: Oja Flormar nuanţa 424, am prezentat-o aici.

5. Te-ai uitat la Jocurile Olimpice? M-am uitat şi sper că şi astăzi să mă uit când vor evolua fetele la gimnastică, dar m-am uitat şi la scrimă, înot şi judo.

6. Ţinuta pe care o porţi: Acum stau în casă, tolănită în pat cu laptopul în braţe şi port nişte pantaloni scurţi gri cu inimioare verzi şi albastre, şi un maieu cu dantelă mov.

7. Ce pizza îţi place? Îmi plac toate sortimentele de pizza, însă cel mai mult îmi place cea cu multe măsline sau ciuperci.

8. Care este personajul Disney favorit? Cel mai mult îmi place de Minnie, perechea lui Mickey. Pentru că este tare drăguţă şi simpatică.

9. Dacă vine vorba de pantofi ce preferi tocuri sau balerini? Balerini pentru că sunt înaltă, dar nu ezit să mai ies şi pe tocuri câteodată.

10. Obiective pentru săptămâna asta: Să încerc să nu mă mai plictisesc atât de tare.

Asta a fost tot dragele mele, până data viitoare pupici şi feriţi-vă de soare.


Disqus for kisstyna