11.06.2012

NOTD: Graduation outfit + palavrageală

Bună fetelor
Acum (11.06.2012, ora 20:05), asta ca să înţelegeţi ce înseamnă acum pentru mine, mă uitam pe youtube la canalele la care m-am abonat, şi vad mereu fetele acestea mereu aranjate şi mereu cu prea multe produse de make-up, haine peste haine, nu mai zic de pantofi pe care aş vrea să îi am o parte dintre ei.
Sunt mereu atât de simpatice, au mereu aceeaşi atitudine dulce ca de bomboană.
Sincer le apreciez pentru ceea ce fac, eu nu cred că aş putea să cheltuiesc atât pe produse, make-up sau haine. Bine hainele şi pantofii ies din schemă pentru că niciodată nu ai prea multe, şi se întâmplă mereu să ai nevoie de ceva şi să nu ai la dispoziţie.
Aşa că felicitări youtube-riţelor pentru perseverenţă şi dăruire în ceea ce faceţi.
Cât despre mine, în sfârşit a venit şi mult aşteptatul curs festiv, ne îndreptăm cu paşi repezi spre licentă :-S, sincer îmi este frică, şi de câteva zile lucrez ca un robot la licenţă (este foarte complexă zău).
Ceea ce am purtat la cursul festiv este o rochie de la H&M, pe care am văzut-o de mai mult timp, am purtat săndăluţele mele cu talpă joasă, pentru că sunt înaltă, iar dacă îmi puneam tocuri eram ca muntele Himalaya, nici chiar aşa.
Adevărul este că şi vremea a ţinut cu noi şi nu a plouat, a fost soare şi frumos, şi asta a fost foarte bine.
 În roba asta arăt ca cei din filmele alea americane, care cântă muzica bisericească :)).
Eu vă urez felicitări celor care aţi terminat facultatea şi succes mai departe.
Până data viitoare pupici:*:*:*:*:*.

Disqus for kisstyna