10.06.2012

REVIEW:Nail Expert Manichiure by Miss Sporty

Bună fetelor
Astăzi m-am decis să fac un review la un produs pe care eu îl folosesc de ceva vreme, şi este vorba despre lacul de unghii tratament Nail Expert Manichiure by Miss Sporty.
Mai degrabă este un base coat, car funcţionează de minune.
Înainte de a începe să îl folosesc, unghiile mele erau într-o perioadă tare proastă. Se rupeau, se exfoliau, iar oja nu rezista din cauza exfolierii, practic acest lucru mă dispera la maxim. Şi cel mai mult mă deranja că trebuia să îmi fac manichiura la fiecare 2 secunde, plus de asta unele oje au pigmenţi puternici care rămân impregnaţi în unghie, iar după ce îmi curăţam unghiile de oja, arătau ca la circ. Rămâneau ori galbene, ori roşii.
Aşa că într-o zi când mă plimbam cu o prietenă de-a mea printr-un magazin am văzut acest base coat pe care mi l-am cumpărat în speranţa de a fi mai bine pentru unghiile mele.
La început au apărut doar rezultate despre aspect: manichiura era strălucitoare și fără top coat, iar oja mea pretențioasă de la Flormar în nuanţa 012 Plus Quartz, se aşeza foarte bine chiar şi într-un strat fără să se facă brazde.
Timpul a trecut şi efectele nu au întârziat să apară, unghiile nu se mai exfoliază, nu se mai rup ff ușor li manichiura este incredibilă.
Aşa că tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi cei trei paşi a unei manichiuri perfecte, după mine ar fi patru:
- curățați-vă unghiile de cuticule, daţi-le o formă care vă place, mie îmi place cea pătrată;
-aplicaţi un base coat pentru a vă proteja unghia şi a avea o manichiura rezistentă şi frumoasă;
-aplicaţi ojă suficient cât să aveţi o culoare uniformă;
-aplicaţi top coat pentru strălucire şi protecţia culorii.

 Aşa arată manichiura mea după 3 zile şi pedichiura este la fel de strălucitoare şi cu aspect proaspăt.

Pupici şi ne vedem data viitoare.

Disqus for kisstyna