03.01.2012

Sclipire de moment partea 4 : Idealuri in 2012

Buna fetelor,
In seara asta cititind blogul lui Koko , nu am putut sa stau si sa nu am o reflectie asupra vietii mele in urmatoarea perioada.
Avand in vedere ca si facultatea este pe sfarsite, aud cum suna clopotelul in cursa implinirii mele ca adult in adevaratul sens al cuvantului.
Insa ma simt ca si cum as fi intr-o pozitie totusi confortabila deoarece il am pe Bubu langa mine, de parinti stiu ca sunt langa mine , chiar daca ma mai ciondanesc cateodata cu ei, mai ales cu tata, si nu am decat sa imi vad de viata in continuare.
Ma uit totusi cu nostalgie la anii care au trecut si asta am simtit-o cand am facut un nou folder pentru poza in laptopul meu. Stiu suna cam bizar dar asa este. Laptopul asta il am din anul 1 si a fost langa mine pe toata perioada facultatii , a stiut cand am plans, cand am ras, cand m-am bucurat.
2011 pentru mine a fost un an frumos pentru ca l-am cunoscut pe Bubu, mi-am facut prieteni noi virtual si in viata de zi cu zi, am reusit sa trec peste anumite temeri la scoala(fiind la chimie alimentara ma joc cu reactivi gen acid clorhidric concentrat si staff like that) si mi-au iesit experimentele bine.
In 2012 nu imi doresc decat sa termin cu bine si anul asta la facultate, sa dau licenta, iar in viitorul ceva mai indepartat nunta si copii, si in viitorul apropiat gasirea unui loc de munca sigur.
In 2012 as vrea sa ma ocup mai mult de blog , sa imi maresc numarul de pantofi cu toc, cei crem lacuiti sunt febletea mea, sa am mai multe hainute, make-up.
Vreau sa continui sa fiu o persoana buna si care sa stie ce vrea si sa aduc zambetul pe buze tutror celor de langa mine.

Voi ce va doriti in 2012?

Disqus for kisstyna