20.09.2011

LOTD: Can't resist coral

Buna fetelor,
Astazi va prezint primul meu LOTD. Imi este cam teama deoarece poate sunteti obisnuite cu look-urile superbe ale unor bloggerite, care imi plac si mie.
Dar am zis ca poate inca un sfat in plus nu strica. Si eu cum sunt genul de fata care nu are prea mult timp la dispozitie in unele cazuri si care nu are o colectie de make-up impresionanta, pe baza ceea ce am invatat de la unele fete incerc sa aplic in maniera mea.
So, acest machiaj mi l-am facut cand am iesit cu prietena mea in oras, la shopping, si pentru ca mi-am luat un nou ruj in nuanta coral, am zis ca trebuie neaparat sa vi-l arat.
Nu sunt prea multe de zis despre realizarea machiajului, pentru ca nu am folosit prea multe produse.
Stiu ca in ziua aceea era destul de cald si am zis sa nu folosesc fdt si pudra, am folosit doar concealer pentru acoperirea imperfectiunilor, pentru sprincene am folosit nuanta cea mai inchisa din paleta de la Avon Mocca Late, pentru ochi highlightul din aceeasi paleta si rimel de la Oriflame. Pentru conturare si pometi am folosit Farmasi Pudra Highlighting nuanta 03, am sa fac si un review despre ea. Buzele am puratat rujul de la Avon : can't resist coral.


Sper ca v-a placut, pe curand si pupici:*:*:*

Astept sfaturi si critici constructive la sectiunea Disqus.

Disqus for kisstyna