31.08.2011

Autumn days begain!!!!!

Buna fetelor,
Astazi pe cand ma uitam prin pc la poze pe care le-am facut cand ma plictiseam acasa, am vazut un set de alte poze facute cam prin perioada asta a anului cand era inca foarte cald afara, asta se intampla anul trecut.
Si pentru in ultima vreme nu am mai facut nici o iesire de genul asta (din pacate :( ) am decis sa mai imi improspatez un pic amintirile, si sa va arat un alt outfit de-al meu.
Outfit-ul asta l-am vazut pe Jennifer Lopez intr-o revista si mi-a placut, numai ca ea avea niste pantofi crem, eu am optat pentru cizmele negre pe care le ador si care mi s-au stricat si o sa plang mult dupa ele, dar asta este, o sa imi gasesc eu altele.
Cand ma uit la pozele astea nu numai ca imi aduc aminte de perioada aceea, dar imi aduc aminte de acelasi sentiment care ma cuprinde si acum, si anume inceperea scolii, numai ca atunci nu era o presiune atat de mare cum o am acum.
Poate ca va intrebati de ce. De ce? Pentru ca este ultimul am de facultate si desi am avut cateva experiante neplacute, am avut si unele intamplari care chiar mi-au tonifiat mintea si corpul, si acum odata cu sfarsirea ei voi pune capat capitolului copilarie si sentimentul de usurinta care il simti cand parintii inca iti mai fac pe plac.
Pe de alta parte parca ma bucur ca o sa termin si o sa scap, o sa ma angajez si o sa am banutii mei, si o sa zic in sfarsit hello make-ups, hainute si altele.
Viata m-a maturizat destul de sever, dar si frumos in acelasi timp.
Am suferit, am plans, am zambit , m-am bucurat, si asta m-a facut sa devin ceea ce sunt acum.
Si uite ca m-a apucat trancaneala iar, de fiecare data cand ajung in aria asta simt cum cuvintele nu se mai opresc si imi vin fraze si fraze in cap.





See you soon and kiss ya :*:*:*

Disqus for kisstyna