07.08.2011

My favorite make-up and self care products

Hello girls ,
Astazi am sa va arat produsele mele favorite. Cele pe care le folosesc zi de zi si care nu m-u dezamgit niciodata. Cred ca in ultimii ani am incercat o multime de produse care mai de care mai minunate sau mai putin minunate care promiteau multe si faceau nu atat cat sa ne multumeasca.
Insa pana la urma am gasit cateva produse care sa fie pe placul meu.
Cred ca ati auzit de firma Avon si de speculele care se invart in jurul ei in randul nostru a fetelor. Ce este drept eu am testat majoritatea produselor, bineinteles cele care mi se adresau mie, si am fost si placut surprinsa si mai putin placut surprinsa. Ce este drept nu toate avem acelasi tip de piele si actioneaza un pic diferit, insa produsele bune

din punct de vedere calitativ au cam acelasi efect.
So today, o sa va prezint my favorite products.
So let's go on!!!


First thing este un creion alb(Color trend pencil play white) pe care il folosesc pentru luminarea ochilor in coltul intern sau pe linia apei.Are o consistenta cremoasa, nu zgarie si este usor de aplicat.
Pret: 7.99 lei.

AL doilea lucru pe care doar ce mi l-am achizitionat este un corector(Color trend concealer light) intr-o nuanta deschisa. Am avut experiente neplacute cu corectoarele pentru ca nu aveau o aplicabilitate usoara si nici nu acopereau cine stie ce. Am fost un pic sceptica in ceea ce priveste produsul , dar acesta a rezultat a fi de o calitate buna. Se aplica usor si acopera micile imperfectiuni, nu incarca si se adapteaza culorii tenului.

Vara este in plina forta si noi fetele dorin sa fim frumoase si stralucitoare asa ca ce este mai potrivit decat cateva particule discrete de blush(Avon face pearls high light) sub forma de perle. Se pot aplica cu buretele cu care vine cutiuta sau cu pesula pentru blush. Ce este cel mai placut este culoare si sclipicul discret pe care o lasa in urma aplicarii.

Si pedichiura este de asemenea una dintre armele noastre pentru vara, pielea trebuie sa fie hidratata si exfoliata cum trebuie pentru a nu avea aspect uscat mai ales in zona calcaielor care sincer este o zona destul de dificil de protejat. Asa ca acest scrub(Foot works marin salt inviorating scrub) pare sa isi faca efectul. Particulele sunt fine , produsul are un miros placut , si lasa o piele fina si curata in urma.
Cred ca unul din lucrurile de care am fost placut surprinsa este acest tus.Are o culoare neagra bine definita si rezista chiar si in conditii extreme, asta pentru ca a fost supus acetui test de moi. Asa ca va recomand tusul ever lasting de la avon.

Pentru vara este necesar sa ne hidratam pielea si cu atat mai mult cu cat si fructele ne ajuta in acest sens. Eu personal nu prea ma folosesc decat spray-urile din gama Naturals de la avon si sunt mega multumita de ele.


Acest ruj este absolut adorabil. Are o consistenta catifelata , se intinde usor , are o culoare uniforma si hidrateaza buzele. eu am avut multe experiente neplacute cu rujurile deoarece adesea dadeam si peste unele care aveam impresia ca incarca prea mult, insa acest nu este asa so i love it. Firma Miss Sporty nuanta coral.


Petru multe dintre noi, intisul parului este esential mai ales cand paul nu arata tocmai cum ne dorim. Cel care sufera cel mai mult dupa urma tratamentului cu caldura este parul, si mai ales varfurile. Am fost sceptica in ceea ce priveste aces ser pentru varfurile deteriorate(Advanced tehniques anti split ends), dar in final s-a dovedit a fi chiar bun. Catifeleaza parul, il face mai suplu, stralucitor si miroase dragut.




Aceste palete sunt favoritele mele, fardurile sunt pigmentate si se aseaza foarte frumos pe pleoapa mobila. Au atat culori sidefate cat si mate.
1.tiger eyes eyeshadow
2. Mocca late eyeshadow
Aceasta este crema mea de corp favorita, este asemanatoarea la consistenta cu untul de corp, si in ciuda consistentei sale dese nu este lipicioasa si este absorbita de piele foarte repede.Skin so Soft.



Bineinteles ca aceasta lista nu putea sa fie completata de un fond de ten mineral pe care l-am folosit toata iarma si s-a asezat foarte frumos pe ten. Cel mai important este ca nu incarca porii, lasand pielea sa respire. Giordani Gold mineral therapy foundation




Masca de fata care vine in mai multe forme, in poza este prezentata cea cu ulei de masline mediteraneene, de asemenea mai sunt cu esenta de orez, minerale marine si trandafir marocan.



My favorite parfume: Avon Incandessence.

See you soon and kiss ya!!!!:*:*:*:*:*:*

Disqus for kisstyna