10.10.2011

Latest news + Review paleta Mochaa Latte de la Avon

Buna fetelor,
Am cam lipsit in ultima vreme de pe blog, insa am avut si motiv si inca mai invoc acest motiv: sunt la facultate, la camin si netu nu prea merge. Vai de cei care il administreaza. Si asta a facut ca nu am prea fost prezenta decat asa in fuga sa vad ce au mai scris fetele.

Pentru astazi v-a pregatit un review a paletei Moccha Latte de la Avon.
In opinia mea, acesta paleta este foarte buna si nu zic ca numai eu sunt de parerea asta, ci si dintr-un punct de vedere al unei colege care a avut aceeasi paleta ca si mine. Ce este drept la ea am descoperit-o si un timp atentam la trusa ei. Insa am zis ca nu mai o mai pot folosi pe a iei si am sa imi iau si eu una.
Zis si facut. Trusa o am de mai bine de jumatate de an si am folosit-o excesiv mai ales pentru nuanta highlight si pentru cea inchisa care o folosesc pentru conturarea sprincenelor, si inca arata ca noua.
Puncte forte:
-nuantele sunt pigmentate si nu necesita o reaplicare decat daca vrei sa ai un blending mai bun;
-consistenta fardului nu este nisipoasa, este catifelata si se aplica foarte frumos pe pleoapa;
-trusa contine atat nuante mate cat si una sidefata, aplicator si oglinda.
Puncte slabe:
-nu i-am gasit unul insa un punct slab ar fi aplicatorul care nu prea ma incanta insa oricum folosesc pensulele pentru aplicare.


Nunatele 1, 2 si 4 sunt mate, iar 3 este sidefata.
Aspectul culorilor pe piele o puteti vedea in poza de mai jos.


Sper ca v-a placut si sper sa revin cat mai curand cu o noua postare.Daca aveti vreo intrebare sau opinie va astept sa imi scrieti in sectiunea Disqus.
Pupici:*:*:*

Disqus for kisstyna