08.10.2012

I ♥ Fall TAG!

Bună fetelor,
Long time no see, dar astăzi am decis să fac un tag despre toamnă pentru că în ultima vreme vara parcă nu vroia să plece și deja îmi doream să vina toamna cu temperaturi mai răcoroase. Mi-a plăcut și vara dar parcă erau prea sufocante zilele și nopțile, aerul condiționat a mers non stop.
Revenind la toamnă, am fost surprinsă când am văzut că plouă afară, sincer îmi lipsea vremea asta. Știu că poate multe dintre voi nu îmi împărtășesc sentimentul, însă eu ador să stau în pat cu o ceașcă de ceai cald aromat și să mă uit pe youtube sau să citesc bloguri.
Acum sunt mai liberă în timpul săptămânii pentru că lucrez doar în week-end și orele de la master nu sunt foarte multe și poate o să postez mai mult. Mi-aș dori o cameră să pot face și poze m-am cam săturat să îi tot cer camera prietenului meu.
Și acum să revemin la tag. Menționez că acest tag a fost preluat de la missglamorazzi .

1. Care este produsul de buze favorit toamna?
Mmmm.... îmi place noul trend al buzelor foarte evidențiate cu rujuri în culori tari. Însă îmi plac și nuanțele mai puțin îndrazmețe. Favoritele mele.....
 Avon color trend Sunset lipgloss
Este ușor colorat într-o nuanță de roz spre piersica (sper că are sens :D).
 Avon Color Rich Lipstick Rose Ribbons îmi place amestecul de culori din el, partea bună este hidratarea și catifelarea pe care o oferă buzelor, iar nuanța roz zmeură este absolut superbă.

 Avon Color Rich Lipstick Plum Seduction este rujul care m-a făcut să îmi placă culorile îndrăznețe. Are aceeași calitate ca și rujul de mai sus, îmi place că te poți juca cu nuanțele prin cantitatea de produs aplicată.

Avon Color Trend Valentine Lipstick este un ruj cu o culoare mai puțin îndrăzneață însă asta nu înseamnă ca este nu pune în valoare niște buze frumoase. Este o culoare naturala roz piersică care se potrivește oricărei fete.

2. Care este oja favorită toamna?

Oja favorită este Street beige Speed Dry de la Avon, îmi plac și câteva nuanțe de la OPI dar nu mă pot apropia de ele sunt așa de scumpe.

3. Care este băutura ta favorită toamna?

Toamna îmi plac ceaiurile în general am o gamă larga de ceaiuri infuzabile de la Lipton. Momentan îmi plac Red Temptation (căpșuni și zmeură), Blue Fruit (mure) și White tea and pomegrade.

4. Lumânări ale căror arome îți plac toamna?

Nu prea sunt o împătimită a lumânărilor dar cred că mi-ar plăcea cele cu arome de dovleac.

5. Care este eșarfa favorită toamna?

Ador eșarfele și aș vrea să îmi mai iau câteva, acum am una cu animal print sunt o împătimită a acestui print atâta timp cât este purtat corect. În special îmi place printul care imită leopardul.

6. Care este piesa de vestimentație favorită toamna?

Este inutil să mai spun eșarfele pentru că am menționat asta mai sus, însă îmi plac gecile de piele, skiny leggings, skiny jeans și cizmele. Țin să menționez că am doua geci din imitație de piele una neagră și una maro, pe care pot să le asortez la diferite ținute.

7. Care sunt outfit - urile  favorite toamna?

Am să vă arăt care sunt ;).

Acestea sunt două dintre ele, însă îmi plac și ținutele mai confortabile și mai puțin puse la punct. Mulțumesc pentru inspirație Wonder fashion și Superficial Girls sunt niște adevărate surse de inspirație.

8. Filmul favorit toamna?

Nu am anumit film favorit pentru acest sezon însă îmi plac filmele bune după cum probabil știți.

9. Melodia favorita din această toamnă?

Îmi place noua melodie a Alexandrei Stan - Cliche , Taxi - Ești iubibilă , dar favorita mea va fi mereu Whitney Huston - I have nothing.

10. Ce îți place cel mai mult toamna?

Cred că la întrebarea asta v-am răspuns deja în introducere, dar voi mai spune încă o dată. Ador vremea rece de toamnă, aroma ceaiului și cafelei fierbinți, frunzele care cad din copaci , culorile calde folosite în machiaj, dar și culorile îndrăznețe ale rujurilor și apropierea de sărbătorile de iarnă.

Asta a fost tot dragele mele aș fi mai mult decât bucuroasă să vă citesc preferințele voastre toamna, fapt prin care taguiesc pe toate și toți care doresc să îl facă.

Pupici și să aveți grijă de voi până data viitoare.



Disqus for kisstyna