12.09.2011

Nail Polish and care

Buna fetelor,
Astazi va voi arata colectia mea de oje, accesorii, si instrumente pentru manichiura.
So let's begain!!
In poza de mai jos este o imagine de ansamblu a tuturor ojelor pe care le am, majoritatea sunt mate si stalucitoare, mie una nu imi plac ojele cu reflexe sau sidefate pentru ca nu ma caracterizeaza, dar am totusi una care are un pic de sidef, foarte putin dar totusi are.


Prima serie de oje sunt nuantele calde, mai exact rozurile, resprectiv rosurile, in imaginile de mai jos este facuta numerotarea lor.
Aici nuantele lor aplicate pe o foaie alba pentru a face diferenta dintre nuanta din sticluta si cea in momentul aplicarii ojei. Unele au capacitatea de a avea aceeasi nuanta ca si in sticluta daca se aplica 2 sau mai multe straturi.
Nuantele sunt:
-1.Isabelle Dupoint n34;
-2.Golden Rose n91;
-3.Nirvana n30;
-4.Avon nailwear pro n71 Coral Reef;
-5.Seventen super shine n212.



A doua serie de oje este cea a nuantelor un pic mai aparte si a celor pe care le folosesc pentru trasarea/desenarea unui model.
Nuante:
-1.Golden Rose n205;
-2.Golden Rose n84;
-3.Golden Rose n212;
-4.Orkide artist n09;
-5. No name n Green.

A treia serie de oje este cea din clasa nude.
Nuante:
-1.Golden Rose n31;
-2.Isabelle Dupoin n46;
-3.Golden Rose n219;
-4.Classics n205.

A patra categorie este cea a ojelor care contin particule stalucitoare.
Nuante:
-1.Maybelline New York, Colorama n125;
-2.Golden Rose n78.

Mai am un top coat si un set de manichiura frantuzeasca care are si benzi, insa nu le-am mai facut poze. Setul este de la Classics. Contine 3 oje: oja alba mata, un lac colorat si un top coat, benzi.

Aceasta este gentuta in care imi tin intreaga colectie de oje plus trusa cu forfecute, pile, creme pentru pedichiura si altele.
Pilele dupa cum ii ziceam si lu' Miu Miu , am gasit pila perfecta pentru ea. Aceasta este ilustrata in pozele 1, 2 si 3.
Este o pila de la Kallos are 3 suprafete mai abrazive si 3 care dau stalucire unghiei. Din punctul meu de vedere, este o pila buna daca vrei sa dai o forma unghiilor fara sa le tai cu forfecuta, dar este buna si pentru netezire.
In ceea ce priveste pilele mai am si ate tipuri:
-Cea stil banana este de la Avon;
-Cea cu maner alb este de la Life care;
-Cea cu maner albastru este din sticla si este no name, este buna ca si efect asupra unghiilor dar defectul ei este ca nu m-a tinut mult, s-a stricat repede.

Separatoare pentru degetele de la picioare, fara ele imi este mai greu sa ma dau cu oja mai ales la ungiile degetelor mai mici, sunt de la Avon le am de ceva vreme.
Produsele pe care le folosesc pentru catifelarea si peelingul picioarelor sunt:
-Avon Foot Works marine salt invigorating scrub;
-Avon Foot Works lotion hydratante with cherry.

Cam asta este pe zia de azi fetelor, o sa revin cu subiecte noi si interesante cat de curand si chiar doresc sa aud si parerile voastre in materie de unghiutze si oje.
See you soon and kiss ya:*:*:*

Disqus for kisstyna